legendarni baka

Baka Slišković dobio otkaz, ostaje u klubu kao savjetnik

27.03.2020.
u 07:22

Legendarni Baka početkom srpnja prošle godine sjeo je na trenersku klupu kluba iz Hong Konga, ali se tamo ipak nije zadržao koliko je trebao, a za sve je kriv koronavirus, prenosi sop.ba

Iako se u Hong Kongu nogomet još uvijek igra, ali je pitanje dana kada će i tamo stati sva sportska zbivanja. Jasno, sve se to odvija pred praznim tribinama, a klub je već krenuo sa svojevrsnom rekonstrukcijom.

Iako više neće voditi momčad kao glavni trener, dalmatinski portal javlja kako će u klubu ipak ostati, a njegova nova uloga bit će ona savjetnika.


Baka Slišković jedan je od najvećih nogometaša u povijesti BiH, a jednako tako riječ je i o pravoj legendi splitskog Hajduka čiji se potezi i dan danas prepričavaju.


Za kraj dodajemo kako je na klupi Kitcheea skupio 5 pobjeda, 4 remija i jedan poraz, a na počeku svoje avanture u dalekom Hong Kongu odigrao je i jednu prijateljsku utakmicu protiv Manchester Cityja i Pepa Guardiole.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije