Trener Faruk Kulović

"Bahatost pojedinaca nas je dovela tu gdje jesmo"

24.09.2015.
u 06:15

U svakom slučaju, tjedan pred nama su utakmice koje će biti test i za promjenu pristupa do kojeg mora doći, zaključuje trener GOŠK-a Kulović

Ništa nije kao lani, odnosno prošle sezone, bio bi kratki rezime nastupa gabeljanskog GOŠK-a u proteklih sedam kola prvenstva Federacije.

Bili su kandidati...

Gabeljani, koje su mnogi smatrali pritajenim kandidatima za Premijer ligu, tek su deseti s devet bodova što je, imajući u vidu da su četiri puta igrali doma, ispod svih očekivanja. Sumirajući rezultate "lavova" u proteklih sedam kola, Faruk Kulović, šef struke, kaže: - Nisam nimalo zadovoljan, izgubiti pet bodova kući ogromni je gubitak. Nismo ispunili cilj, nedostaje nam sedam bodova, a uz sve to, sada imamo i kup utakmicu protiv Modriče koja nam je došla u nezgodan trenutak, uoči teškog gostovanja u Banovićima. Potpuno smo podbacili, ne tražim opravdanje i ja sam krivac za to. Od početka sam trebao imati radikalniji pristup, međutim, vjerovao sam nekim igračima koji to povjerenje nisu opravdali. Moglo bi se reći da je ovo i neki trenutak istine, nakon kojeg više ništa ne smije biti isto. Bahatost pojedinaca dovela nas je u situaciju u kojoj se nalazimo. Imena ne igraju nogomet, bitno moramo promijeniti odnos. Za GOŠK je lijepo što su mu juniori Martin Puljić i Matej Rodin najzapaženiji igrači, oni su budućnost, međutim, mi živimo sadašnjost. Što se igre tiče, manje više zadovoljan sam transformacijom po izgubljenoj lopti, ali po osvojenoj lopti smo očajni, spori, lako nas se čita, špic igrači se moraju vraćati po loptu, što usporava igru, otupljuje napad. Kratko, nema pritiska, nema kreativnosti, samokritično za Večernji list obrazlaže trener Kulović te dodaje: - Što se tiče utakmice u Banovićima, ona nam je vrlo važna. Povoljan ishod donekle bi sanirao do sada izgubljeno u prvenstvu. U svakom slučaju, tjedan pred nama su utakmice koje će biti test i za promjenu pristupa do kojeg mora doći, zaključuje trener GOŠK-a Kulović, prenosi portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba.

Uglavnom, u Gabeli nimalo sjajna situacija. Pogotovu kada je u pitanju odnos prvoligaških sudaca prema ovom klubu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije