tenis

ATP Finale: Tsitsipas izborio polufinale

14.11.2019.
u 08:42

Grk Stefanos Tsitsipas upisao je i drugu pobjedu u skupini Andre Agassi, završnog teniskog turnira sezone u Londonu na kojem nastupa najboljih osam tenisača svijeta, osiguravši tako polufinale.

Nakon što je u prvom kolu bio bolji od Rusa Daniila Medvedeva, u drugom dvoboju je slavio protiv Nijemca Alexandera Zvereva sa 6-3, 6-2.

U prvom susretu 2. kola Španjolac Rafael Nadal je pobijedio Rusa Danila Medvedeva sa 6-7 (3), 6-3, 7-6 (4) nakon što je u trećem setu gubio sa 1-5.

Premda se činilo kako će upisati i drugi poraz u skupini, prvi tenisač svijeta je velikim preokretom stigao do pobjede i tako ostao u igri za plasman u polufinale.

Nadalu je to bila prva pobjeda u skupini nakon što je u prvom kolu izgubio od Nijemca Alexandera Zvereva, dok je Medvedev izgubio i drugi meč. U prvom kolu četvrtog tenisača svijeta je pobijedio Grk Stefanos Tsitsipas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije