pripreme u sloveniji

Ante Miše zadovoljan učinkom na susretu protiv Austrijanaca

24.06.2018.
u 10:52

Nogometaši Zrinjskog solidno su odradili prvi prijateljski susret na pripremama u Sloveniji. Plemići su pobijedili austrijski prvoligaš SV Mattersburg s minimalnih 1:0, pogotkom Ognjena Todorovića. Itekakvim golom... Todorović je u 2. minuti utakmice lako probio s lijeve strane dva protivnička braniča, pa je jakim udarcem probio austrijskog vratara. Bilo je na ovoj utakmici još prilika na obje strane, s obzirom na to da je to bila prva provjera, u Zrinjskom mogu biti zadovoljni što su dobili nakon tih 90 minuta. Složio se s time i trener plemića Ante Miše koji je za službenu klupsku stranicu izjavio:

- Zadovoljan sam viđenim, još više jer je u pitanju prva utakmica. Naravno, bilo je stvari koje nisu bile dobre, ali i dosta onih pozitivnih. Dobro je da smo za protivnika imali Mattersburg, fizički i trkački dosta jaku momčad, tako da je ritam bio jako dobar. Teren je bio malo sporiji, što nam nije odgovaralo, ali smo se morali prilagoditi. Rezultat nije toliko važan, ali zbog samopouzdanja je dobro što smo krenuli pobjedom.

Zrinjski je susret počeo u postavi: Soldo, Kadušić, Jakovljević, Barišić, Stojkić, Rustemović, Čirjak, Bilbija, Todorović, Hajdarević, Mulahusejnović (još su igrali: Brkić, Gržan, Laštro, Rodin, Stanić, Pezer, Perišić, Hairlahović, Marković, Aćimović i Jović).

Od ostalih novosti iz kluba vrijedi izdvojiti kako je novi nogometaš plemića Eman Marković uvršten je na popis U19 reprezentacije Norveške za Europsko prvenstvo koje će se od 16. do 29. srpnja održati u Finskoj. Pripremama u Sloveniji trebao se još pridružiti napadač Amer Bekić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije