Sajević za Vecernji.ba

Ante Miše vraća se na klupu nogometnog kluba Vitez

mise
01.09.2014.
u 22:09

Miše će sutra u 17 sati voditi trening nogometaša Viteza, potvrdio je glasnogovornik premijerligaša Ante Sajević u izjavi za Večernjak

Ante Miše vraća se na klupu Viteza Tu informaciju večeras je za portal Večernjeg lista potvrdio glasnogovornik kluba Ivan Sajević. Istaknuo je da klub očekuje zadržavanje statusa prvoligaša. - Večeras je dogovorena suradnja s Antom Mišom koji nas je uspješno vodio tijekom protekle sezone kada smo zauzeli devetu poziciju. Naša očekivanja su svakako zadržati status premijerligaša, čemu Miše prema reputaciji i znanju sasvim sigurno može doprinijeti. Miše će sutra u 17 sati voditi trening naših nogometaša - kazao nam je Sajević.
Zadovoljstvo ponovnom suradnjom uz Sajevića, nije krio ni predsjednik NK “Vitez, Slaven Garić.
- Raduje nas da smo uspjeli dogovoriti ponovni angažman dokazanog stručnjaka, kakav je Ante Miše, a koji se u Vitezu na neki način i udomaćio. Vjerujem kako će i ovoga puta suradnja biti plodonosna, na zadovoljstvo svih, a posebno na radost naših navijača - kazao je Garić.

Ante Miše, legenda Hajduka s 15 godina igračkog staža zasigurno je ime koje obećava, a u to su se uprava i igrači Viteza već jednom mogli uvjeriti. Sada je red nastaviti započeto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije