Krasnodar 17. studenoga

Ante Čačić: Rusija je moćna reprezentacija

05.10.2015., Zagreb - Hrvatska nogometna reprezentacija odrzala je trening na pomocnom terenu Hitrec-Kacian stadiona u Maksimiru u sklopu priprema za nadolazecu kvalifikacijsku utakmicu s Bugarskom za odlazak na Europsko prvenstvo. Ante Cacic, novi izborn
27.10.2015.
u 06:15

Prijateljska utakmica Rusija – Hrvatska potvrđena je i službeno, za 17. studenoga u Krasnodaru, gradu u južnoj Rusiji. Igrat će se od 19 sati po lokalnom, odnosno 17 sati po hrvatskom vremenu.

– Veselim se jakoj utakmici, ona će sigurno ispuniti svoju svrhu. Da, bit će i novih imena u odnosu na utakmice s Bugarskom i Maltom s obzirom na to da ćemo Kovačića i Pjacu ustupiti mladoj vrsti, koja igra kvalifikacijsku utakmicu protiv Španjolske (17. studenoga u Rijeci, nap. a.) – kazao je izbornik Ante Čačić, koji je proteklih dana podvrgnut lakšem operacijskom zahvatu na oku.

– Nema to veze s dioptrijom. Vozim normalno, čitam, gledam TV. Baš sam gledao snimke kvalifikacijskih utakmica Rusija – Švedska i Rusija – Crna Gora. Na djelu sam vidio moćnu momčad. Bit će to zahtjevna utakmica – dodao je Čačić, uz napomenu kako predsjednik Saveza Davor Šuker dogovara još jednu pripremnu utakmicu za 12. studenoga.

Rusija je 26. selekcija sa svjetske rang-liste (Hrvatska je 16.) i plasman na EP izborila je izravno kao drugoplasirana u skupini, iza Austrije. Kvalifikacije je na klupi počeo Fabio Capello, a okončao ih 44-godišnji trener CSKA Leonid Slutskij.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije