Odobrila UEFA

Anel Ahmedhodžić može igrati za BiH već u listopadu

15.09.2020.
u 11:17

Izbornik nogometne A reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević od danas i službeno može računati na Anela Ahmedhodžića.

Komitet za status igrača Svjetske nogometne federacije (FIFA) je prihvatio Ahmedhodžićev zahtjev za promjenom sportskog državljanstva.

Mladi 21-godišnji štoper Malmea je do sada nastupao za Švedsku. U omladinskim kategorijama je nastupio 47 puta, a 9. siječnja ove godine je upisao i nastup za seniorsku selekciju protiv Moldavije.

No, s obzirom da nije napunio 22 godine mogao je promijeniti sportsko državljanstvo, te će od danas moći nositi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naredne utakmice Zmajevi igraju u listopadu. Najprije će u Sarajevu 8. listopada gostovati Sjeverna Irska u doigravanju za Euro, a potom slijede dueli Lige nacija u Zenici protiv Nizozemske 11. listopada te u Wrolcawu protiv Poljske 14. listopada.

Za očekivati je da izbornik Dušan Bajević pozove Ahmedhodžića i da mu šansu u nekim od ovih utakmica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije