LOŠA TAKTIKA

Ancelotti zamijenio Modrića pa izjavom šokirao novinare: Luka je bio odličan, nije to zaslužio

Luka Modrić
Isabel Infantes/REUTERS
06.11.2023.
u 18:47

Real Madrid je pred svojim navijačima ugostio Rayo Vallecano (0:0) i očekivalo se da će kraljevski klub vez većih problema upisati novu pobjedu, a posebno zbog dobre atmosfere u ekipi nakon pobjede u El Clasicu protiv Barcelone

Hrvatski kapetan Luka Modrić sinoć je konačno započeo utakmicu Real Madrida od prve minute, no Carlo Ancelotti je u drugom poluvremenu upravo Hrvata prvog izveo iz igre. Međutim, izmjene mu nisu donijele baš ništa, a potom je Talijan sve iznenadio svojom izjavom nakon utakmice.

Real Madrid je pred svojim navijačima ugostio Rayo Vallecano (0:0) i očekivalo se da će kraljevski klub vez većih problema upisati novu pobjedu, a posebno zbog dobre atmosfere u ekipi nakon pobjede u El Clasicu protiv Barcelone. To se ipak nije dogodilo pa su Falcao i suigrači izvukli vrijedan bod. 

- Modrić je odigrao jako dobru utakmicu i slažem se da nije zaslužio da ga zamijenim jer smo igrali dosta dobro. Mogao sam zamijeniti i Valverdea i Camavingu, ali razmišljao sam o tome kako da ekipi ubrizgam neku novu energiju kojom bismo došli do gola i zato sam pravio izmjene, ali to nismo uspjeli - izjavio je Ancelotti pred začuđenim novinarima. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije