HŠK Zrinjski

Amer Bekić dogovorio raskid, danas druženje s navijačima

15.06.2019.
u 09:30

Novi trener Zrinjskog Hari Vukas obavio je prve treninge s igračima. Na prozivci nogometaša bio je prisutan i dosadašnji trener Blaž Slišković.

Novi igrači

Na prvom treningu bili su vratari Ivan Brkić, Vasilije Kolak, Antonio Soldo; braniči: Advan Kadušić, Tomislav Barišić, Slobodan Jakovljević, Renato Gojković, Tomislav Barbarić, Ivor Krešić, Pero Stojkić, Dario Rugašević; veznjaci: Frane Čirjak, Edin Rustemović, Semir Pezer, Igor Savić, Ivan Čurjurić, Damir Šovšić, Anoruo Jude Uche; krila: Marko Bencun, Staniša Mandić, Miljan Govedarica, Kristijan Stanić; napadači: Anes Mašić, Irfan Hadžić, Antonio Vidović.

Eman Marković je na produljenom odmoru jer je ljetos nastupao na Europskom prvenstvu do 20 godine u dresu Norveške. Od novih igrača trenirao je Nigerijac Uche, kao i ranije najavljeni Hadžić, Vidović, Barišić i Govedarica. Promjena u igračkom kadru sigurno će biti još dosta. Jučer je sporazumni raskid ugovora dogovorio Amer Bekić. Dolaskom napadača Hadžića i Vidovića postalo je jasno kako će Bekić i Veselinović biti višak. Momčadi su inače, uz spomenute igrače, pridruženi mladi igrači Vidović i Krešić, juniori Zrinjskog. Od ranije su tu s prvom momčadi Stanić i Savić, koji su također juniori po starosti, ali su već neko vrijeme s prvom momčadi. Prošle sezone Stanić nije imao ni lošu minutažu, s obzirom na to da je i iduće sezone on još uvijek po starosti junior.

- Igrači su bili motivirani na prvom treningu. Imamo plan i program pripremama i sve to ide svojim tijekom. Nadam se kako ćemo biti dovoljno spremni za ono što nas čeka u budućnosti - kratko je kazao novi trener Vukas nakon prvog znojenja na vrelom mostarskom suncu.

1000 litara piva

Danas će na stadionu HŠK Zrinjski biti organizirano druženje s navijačima. U povodu potpisivanja ugovora o suradnji, Karlovačko i HŠK Zrinjski pozivaju sve navijače na druženje s nogometašima, obitelji i prijateljima. Sve posjetitelje Stadiona HŠK Zrinjski očekuju nogometne igre i 1000 litara Karlovačkog piva. Druženje počinje od 17 sati, a od 18 sati igrat će se prijateljska utakmica u kojoj će snage odmjeriti veterani Zrinjskoga i zaposlenici Stanić Groupe.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije