TRENER JUVENTUSA

Allegri: Nisam to očekivao od Mandžukića!

Reuters/Pixsell
02.09.2018.
u 13:46

Hrvatski nogometaš je na početku sezone zasjenio i velikog Cristiana Ronalda.

Mario Mandžukić od ove sezone u Juventusu ponovno igra na poziciji centralnog napadača i zasad mu ide odlično. Doduše, ponekad se Mandžo zamijeni s Ronaldom za pozicije, ali je puno više u kaznenom prostoru nego lani, a kad je tako, onda je opasan po suparnički gol. 

Super Mario zabio je u prošlom kolu gol Laziju i prelomio susret, a jučer je ponovno bio Allegrijev ključni igrač. Već u drugoj minuti zabio je gol, a u drugom poluvremenu sjajno je petom asistirao Matuidiju za odlučujući pogodak. 

Hrvatski nogometaš tako je na početku sezone zasjenio i velikog Cristiana Ronalda. - Moram vam biti iskren i priznati da nisam to očekivao od Mandžukića, ne u ovoj fazi prvenstva, rekao je trener Allegri, koji je poznat po tome da ima sjajan odnos s našim nogometašem i da ga obožava.

- Znam da Mario uvijek daje sve od sebe, ali stvarno nisam mislio da će biti u ovako dobroj formi nakon Svjetskog prvenstva. Mislio sam da ću ga morati uhodavati do listopada, ali sretan sam zbog njega i ekipe. Reprezentativna stanka koja slijedi će nam svima dobro doći, zaključio je trener Juventusa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije