Kapetan Mandarić poručuje

Ako budemo igrali kao protiv Vogošće, uzet ćemo tri boda

BiH,13.03.16.Mostar, Prvenstvena rukometna utakmica,  Zrinjski - Vogosca 26-20, Photo:Stojan Lasic
24.03.2016.
u 09:00

Atmosfera je vrhunska. Imamo nekih lakših ozljeda, ali ništa strašno. Ako ponovimo igru kao protiv Vogošče, nemamo se čega bojati i idemo po pobjedu, rekao je Bernard Mandarić

Nakon što su rukometaši HMRK Zrinjski slavili protiv Vogošće, a malo je nedostajalo i za veliko iznenađenje u Maglaju, danas im u goste dolazi najbolja rukometna ekipa u Bosni i Hercegovini, Izviđač iz Ljubuškog.

I dok je Izviđač siguran na vrhu ljestvice Premijer lige BiH, rukometni Plemići još uvijek nisu i matematički osigurali ostanak u ligi.

Stoga je pobjeda u ovoj utakmici imperativ za mladi mostarski tim.

Na pobjedu

- Atmosfera je vrhunska. Imamo nekih lakših ozljeda, ali ništa strašno. Ako ponovimo igru kao protiv Vogošče, nemamo se čega bojati i idemo po pobjedu, rekao nam je kapetan HMRK Zrinjski Bernard Mandarić.

Na pitanje koliki su izgledi da Zrinjski uzme tri boda u ovoj utakmici, Mandarić poručuje kako se samo treba prisjetiti utakmice protiv Vogošće.

- Pobjeda protiv Vogošće bila je primjer kako trebamo igrati. Svih šezdeset minuta smo bili na visokoj razini, pokazali smo koliko smo jaki.

U Maglaju nam je malo sreće nedostajalo. Nitko domaćina nije pobijedio ove godine na njihovom terenu, mi smo to mogli, ali malo više tehničkih pogrešaka nas je koštalo.

Zato protiv Izviđača idemo kao protiv Vogošće i mislim da možemo uzeti tri boda, poručuje kapetan Zrinjskog.

Status neće biti upitan

Dodaje kako ne očekuje da će u konačnici prvenstva biti problema oko osiguranja premijerligaškog statusa HMRK Zrinjski i iduće godine jer tim u posljednjih nekoliko kola pokazuje kako je tek sada došao do maksimuma svoga potencijala. - Realno gledajući kako igramo, mislim da ne bi trebalo biti problema. Moramo dobiti utakmice koje igramo kući i ostanak u ligi neće biti upitan. Ovaj tim do sada nije bio svjestan koliko može.

Ja sam jedini od starijih, to su sve mladi dečki. Trener ih je stalno uvjeravao da mogu ostvariti velike rezultate i tek sada vidimo koliko smo jaki.

Mislim da je iduća sezona naša, bit ćemo iskusniji jednu godinu, a uz još rada možemo imati vrhunsku momčad, zaključuje Bernard Mandarić i na kraju poziva sve navijače i simpatizere mostarskog kluba da u četvrtak u 18.30 sati budu u dvorani HMRK Zrinjski i uživaju u rukometu i velikom hercegovačkom derbiju između Zrinjskog i Izviđača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije