Predstavljen novi "plemić"

Aćimović: Zrinjski je pravi klub za moj daljnji napredak

acimovic
06.02.2015.
u 09:57

Navodno je 17-godišnjeg Miloša Aćimovića u svojim redovima htio zadržati njemački bundesligaš Wolfsburg. Problem je ispao kada ovaj mladić nije mogao dobiti radnu dozvolu.

Želi se nametnuti

U međuvremenu, Aćimović je odbio ponude Borca i Sarajeva te je pristupio Zrinjskom. Trenutačno trenira s još nekoliko prvotimaca koji rade po posebnom programu u Mostaru. Aćimović je ranije stavio potpis na trogodišnji ugovor. - Bilo je ponuda iz mnogo klubova, ali mislim kako je Zrinjski prava sredina za moj igrački napredak. Ljudi su me tu dobro prihvatili i ponudili mi dobre uvjete - kazao je na svom predstavljaju Miloš Aćimović. Tijekom cijelog izlaganja Aćimović je zvučao samouvjereno. Tvrdi kako mu je žao što već nije s momčadi na pripremama u Istri.

Susret s Clujem

- Upoznao sam se s dijelom momčadi i uistinu su me dobro prihvatili. Žao mi je što zbog bolesti nisam otišao u Novigrad, jer želio bih se nametnuti treneru i upoznati se s ostatkom momčadi - dodao je novi napadač Zrinjskog koji za sebe tvrdi kako je njegova glavna karakteristika brzina. Ostatak prve momčadi nastavlja s pripremama u Istri. Danas (15 sati) na turniru u Novigradu plemići igraju protiv rumunjskog prvoligaša Cluja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije