egzibicionist

Spiderman (67): Može li preživjeti tri tjedna s otrovnim paucima?

nick le Souef (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/5
16.11.2010.
u 08:56

Australac Nick Le Souef (67) namjerava oboriti rekord i osvojiti 50.000 dolara koje će darovati dječjoj dobrotvornoj ustanovi

Australac Nick Le Souef (67), koji se prozvao Spidermanom, sljedeća tri tjedna provesti će zatvoren u izlogu svog dućana sa 400 otrovnih australskih pauka. Namjerava tako oboriti rekord i osvojiti 50.000 dolara koje će darovati dječjoj dobrotvornoj ustanovi.

Ovaj pothvat 67-godišnjeg rudara opala čak nije niti najčudnije što je dosad učinio. Naime, prema onome što stoji na internetskoj stranici kojom prikuplja dobrotvorne priloge,on trenutačno drži australski rekord u vremenu koje je provedo zatočen u zmijskoj jami, s morskim psom i paukom crnom udovicom.

- Dosad sam preživio ugrize zmija i ubode raže i otrovnih riba. Ali nikad me nije izgrizao pauk - kroz smjeh kaže Le Souef koji planira u izlogu s paucima provoditi 23 sata dnevno sa samo pola sata stanke za tuširanje..

Izvjestitelji Sydney Morning Heralda naveli su kako je u izlogu izbio "masakar paučnjaka" koji su počeli jesti jedni druge pa im je Le Souef morao ubaciti nekoliko cvrčaka i žohara da ih smiri prije nego što im se on pridruži.

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?