TUŽNA VIJEST

Šok u Barceloni: Vilanovi se vratio zloćudni tumor, odlazi s klupe?!

Tito Vilanova (1)
19.12.2012.
u 13:07

Španjolski mediji već nagađaju o povratku Pepa Guardiole zbog ovih izvanrednih okolnosti

Tužna vijest stiže s Nou Campa –  treneru Barcelone Titu Vilanovi nakon godinu dana vratio se zloćudni tumor parotidne žlijezde (slinovnice). Strateg Katalonaca u studenom prošle godine operacijom je uspješno odstranio tumor, no sada je otkriveno da se vratio.

Zbog svega je u prostorijama Barce otkazan božićni domjenak i druženje s novinarima koji su vrlo brzo otkrili nesretan razlog. Iz kluba još nema službene potvrde, a španjolski mediji predviđaju da će Vilanova odstupiti s mjesta trenera. Čak se nagađa da bi se u tom slučaju vratio Pep Guardiola, a izvor iz kluba potvrdio je kako su prvi konktakti s Vilanovinim nasljednikom već obavljeni.

Inače, Vilanova je bez pogreške naslijedio Guardiolu i nastavio voditi klub pobjedničkim stazama. Nakon pola sezone, uvjerljivo su vodeća momčad Španjolske sa čak 13 bodova prednosti pred Real Madridom.

Službena izjava kluba na temu ovih izvanrednih i nesretnih okolnosti očekuje se uskoro, a simptomatično, sve se poklopilo s jučerašnjim povratkom Erica Abidala u momčad za što je konačno dobio liječničku dozvolu nakon što je operirao rak jetre.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije