Čapljina

Škola u središtu grada postala veliko gradilište

Čapljina
18.07.2012.
u 10:03

U tijeku su radovi na obnovi fasade na školskoj zgradi koja je dosta oštećena i s koje su padali komadi betona

I dok paklene vrućine zadaju glavobolju mnogim Čapljincima i kada na plus 40 pa i više Celzijevih stupnjeva skoro da gori i sami beton u i oko zgrade Osnovne škole Vladimira Pavlovića u središtu grada jako je bučno i radno. I dok su učenici na zasluženom ljetnom odmoru, dotle je njihova škola pretvorena u veliko gradilište na kojem nema zastoja. U tijeku je veliki projekt obnove zgrade i sportske dvorane.

Sanacija sanitarnih čvorova

To je i prva ovako velika obnova škole od njezine izgradnje. U tijekovi su radovi na obnovi fasade na školskoj zgradi koja je na nekim mjestima bila dosta oštećena te su otpadali komadi betona. Novom fasadom dobit će se dosta bolja toplinska izolacija pa će u svojim učionicama i kabinetima dosta mirniji biti učenici i njihovi nastavnici. Radi se i na izmjeni svih otvora na školskoj zgradi kao i na sanaciji sanitarnih čvorova koji su također bili u dosta derutnom stanju. Sada će to biti jedan posve drukčiji i dosta uvjetniji objekt koji će svojim novim izgledom biti i jedan od najljepših objekata u gradu Čapljini.

Dio velikoga projekta

Sve je to dio velikog projekta pomoći iza kojeg stoji Ured NATO-a za Europu i odjel koji je bio organizator civilno-vojne vježbe “Zajednički otpor 2012.” u Čapljini i Bileći. Tako je nakon vojne vježbe za Amerikance aktualna postala obnova Osnovne škole Vladimira Pavlovića, a u projekt je uključena i općina Čapljina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?