BIZARNI RAZLOZI

Skitnica u srce ubo mladića (29) zbog uvreda kod otpada

Skitnica
27.05.2013.
u 09:44

Prethodila svađa koju je nesretni mladić sam izazvao

Mladić Bojan Pajić (29) iz Banje Luke ubijen je preksinoć u naselju Lauš, nakon bizarne svađe sa sugrađaninom Duškom Drljačom (45), koji ga je ubo nožem ravno u srce. Naime, osumnjičeni Drljača, inače sklon skitnji, navodno je prethodno verbalno napadnut, i to iz čista mira, dok je s nepoznatom ženom preturao otpad po kontejnerima u blizini restorana “Sirano”, tragajući vjerojatno za hranom i sekundarnim sirovinama. U kritičnom trenutku su pored njih naišli Pajić i dvojica njegovih prijatelja, koji su im počeli dobacivati pogrdne riječi, što je ubrzo dovelo do svađe i ubojstva.

Kobni prolaz

- Spominje se da su se trojica mladića u prolazu izrugivala paru i pogrdno im dobacivala. Čovjek im je nešto odgovorio i počela je svađa. Dvojica mladića su produžila, a treći je ostao raspravljati se s tim čovjekom. Počeli su se tući, i vjerojatno je tada taj čovjek u samoobrani ubo mladića u grudni koš. Mladić vjerojatno nije imao pojma da je smrtno ranjen, jer je prešao cestu kako bi se pridružio svojim prijateljima. Čim je prešao na drugu stranu, srušio se na zemlju - pričaju pojedini mještani. Većina njih nisu ni čuli da je došlo do zločina. Prema njihovim riječima, mladić je ubijen na jednoj od najprometnijih ulica u tom naselju, gdje prolazi mnoštvo pješaka i automobila, i stalno je bučno, pa nisu ni obraćali pažnju na viku i galamu koja se čula. Prema neslužbenim informacijama, Drljača i nepoznata žena su nakon nemilog slučaja otišli, dok je na mjesto sukoba ubrzo stigla policija i hitna pomoć. Mladić je još davao znakove života, pa je prevezen u bolnicu, gdje je kasnije preminuo.

Sam se predao


Drljača je, kako se kasnije ispostavilo, sam otišao u policiju i ispričao im da je ubo mladića u samoobrani. Njegovi poznanici tvrde da još nisu dobili službene informacije o tome kako se ubojstvo dogodilo te da postoji više verzija tog nesretnog slučaja, ali ne znaju koja je od njih točna. Policija još ispituje okolnosti koje su dovele do ove tragedije, a kažu da se Pajić kobne večeri s društvom vraćao kući na Lauš iz središta grada gdje su navodno gledali finale Lige prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?