Pranje mozga

Sj. Koreja: Amerikanci žive u šatorima, jedu ptice i ubijaju djecu

jackosova djeca
Foto: AFP
1/2
11.03.2013.
u 22:43

Osim što piju otopljeni snijeg, jasno je vidljivo, kažu u filmu, kako u parkovima nema ptica jer su ih Amerikanci pojeli.

Na Youtubeu je objavljen promidžbeni film u kojem Sjeverna Koreja svojim građanima pokazuje kako se živi u SAD-u. 'Majstori' iz sjevernokorejske promidžbene kuhinje Amerikance su opisali kao ljude koji žive u šatorima jer su im kuće loše građene i lako se sruše.

Neki od "stanovnika u šatorima" preživljavaju zahvaljujući, kažu, pomoći iz Sjeverne Koreje.

Stanovnici SAD-a prikazani su kao ljudi koji žive u parkovima, spavaju po kolodvorima i ispijaju topli snijeg, a sve to u društvu mrtvih kolega koji leže pored njih na klupi prekriveni vrećama za mrtvace!

Osim što piju otopljeni snijeg, jasno je vidljivo, kažu u filmu, kako u parkovima nema ptica jer su ih Amerikanci pojeli.

Zanimljivo, na kraju filma koji prikazuje stanovnike moderne Amerike koj spavaju na podovima u skloništima, hodnicima i kolodvorima, sreće imaju oni koji uspiju dobiti šalicu tople sjevernokorejske kave ili kolačića iz te "bogate" zemlje.

>>SAD i Južna Koreja počeli vojnu vježbu, Sjeverna Koreja prijeti

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije