UBOJSTVO

Sin preminuo od ozljeda koje mu je nanio otac

nasilje
01.06.2011.
u 14:51

Željko je mjesec dana proveo na liječenju, a nakon povratka kući je preminuo

Željko Vidović (41) preminuo je sinoć u obiteljsko kući u mjestu Župica, kod Drvara, od posljedica teških povreda koje mu je u ožujku nanio otac Mile Vidović (64), potvrđeno je iz MUP-a Livanjskog kantona.

Glasnogovornik Uprave policije županijskog MUP-a Ivica Vrdoljak rekao je da su uviđaj izvršili pripadnici Policijske uprave Drvar, nakon čega je tijelo preminulog prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice "Fra Mihovil Sučić" u Livnu gdje će tijekom dana biti izvršena obdukcija.

Mile Vidović je 6. ožujka, nakon svađe sa sinom Željkom u obiteljsko kući oko 22.00 sata, pod uticajem alkohola razbio kuhinjski sto i sina udario šakom u glavu, a nakon toga drvenom nogom od stola udarao ga po glavi i nanio mu povrede opasne po život.

Željko Vidović je usljed teških povreda pao u komu, zbog čega je više od dva mjeseca proveo u Kliničkoj bolnici u Mostaru, a njegovom ocu je 8. ožujka, na prijedlog Županijskog tužiteljstva, sud u Livnu odredio jednomjesečni pritvor.

Miletu Vidoviću je 7. travnja produžen pritvor u Kazneno-popravnom zavodu u Mostaru za još dva mjeseca, do 7. lipnja, jer je Krivičnim zakonom Federacije BiH za pokušaj ubojstva propisana kazna zatvora od najmanje pet godina.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije