KAKAV OTAC TAKAV SIN

Sin 'najglupljeg potpredsjednika' obrušio se na Obamu

Finale rukometne Lige prvaka
Foto: AFP
1/2
13.08.2010.
u 14:55

Ben Quayle, sin potpredsjednika Busha starijeg, u svojoj prvoj političkoj kampanji tvrdi da je Obama "najgori predsjednik kojeg je Amerika ikad imala".

Premda je njegov otac Dan Quayle, potpredsjednik SAD-a 1988. - 1992., smatran iznimno glupim političarem koji skoro da nije uspio otvoriti usta u javnosti bez da iz njih izađe neka rečenica kojom bi se osramotio, Ben Quayle ne oklijeva ga iskoristiti kao politički kapital. Sin čovjeka koji je javno tvrdio da se na engleskom krumpir piše P-O-T-A-T-O-E, natječe se za kongres u 3. izbornoj oblasti u Arizoni, a izbjegavanju istine već se pokazao onoliko sklon koliko je njegov otac bio sklon nesuvislim izjavama: u kampanji se predstavljao kao obiteljski čovjek i fotografirao se s dvoje djece, ali su novinari vrlo lako ustanovili da Ben Quayle i njegova supruga nemaju djece – u pitanju su bile njegove nećakinje.

Taj 34-godišnji odvjetnik ipak uživa veliki podršku u Republikanskoj stranci i nema problema s priljevom sredstava za svoju kampanju. Snimio je i video u kojem se na Baracka Obamu okomio tvrdnjom da je u pitanju "najgori predsjednik ikad" i u kojem obećava biračima da će "izbiti vraga iz Washingtona".

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?