EVA LONGORIA

Zvijezda hit-serije rodit će prvi put u 43. godini!

20.12.2017.
u 13:30

Par je zajedno od 2013. a lani su se vjenčali u Meksiku na spektakularnom vjenčanju koje je završeno vatrometom.

Eva Longoria, zvijezda serije "Kućanice" rodit će svoje prvo dijete u 43. godini! Kako piše People, glumica i njen suprug  José Antonio “Pepe” Bastón u svibnju će postati roditelji dječaka.

Bastion (49) je  direktor Tv kuće Televisa, najveće medijske kuće u Latinskoj Americi, Hrvatima dobro poznate po brojnim sapunicama koje su emitirale naše televizije. Par je zajedno od 2013. a lani su se vjenčali u Meksiku na spektakularnom vjenčanju koje je završeno vatrometom.

Glumici je ovo treći brak. Od 2002. do 2004. bila je udana za Tylera Christophera, a za košarkaša Tonyja Parkera od 2007. do 2011.

Pepe Bastion iz braka s glumicom Natalijom Esperón ima četvero djece: kćeri Marianu i Nataliju te sinove Sebastiana i Josea Antonia.

- Nisam fan brakova, ali mi se sviđa biti udana za njega. Kada me zaprosio u Dubaiju iznenadio me divnom večerom i zapjevao mi je pjesmom - rekla je Longoria.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije