UTJELOVIO KEMALA MONTENA

Zvijezda filma 'Toma' završila u bolnici, glumac zabrinuo obožavatelje fotografijom: 'Nema predaje'

11.10.2022.
u 20:55

Glumac Đorđe Stojković nije otkrio razlog zbog kojeg se trenutno nalazi u bolnici, no pratiteljima je otkrio kako je za jelo dobio griz u koji je dodao proteine, a poznato je kako je Đorđe veliki ljubitelj fitness pa fotografije i snimke iz teretane redovito dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama

Srpski glumac Đorđe Stojković (29) koji je u hit filmu ''Toma'' utjelovio glazbenika Kemala Montena na svom je Instagram profilu podijelilo fotografije iz bolničkog kreveta i zabrinuo obožavatelje.

-Nema predaje- napisao je Đorđe uz fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu, a u nadlaktici mu je pričvršćena braunila. 

Glumac nije otkrio razlog zbog kojeg se trenutno nalazi u bolnici, no pratiteljima je otkrio kako je za jelo dobio griz u koji je dodao proteine, a poznato je kako je Đorđe veliki ljubitelj fitness pa fotografije i snimke iz teretane redovito dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

Stojković je potom podijelio još jednu fotografiju na kojoj se vidi da ima gazu na donjem dijelu trbuha, a pozirao je s osmjehom na licu te poslao poruku pratiteljima. 

-Posljednja informacija za sve moje navijače: vraćam se u ring čim prije - napisao je pozitivan Đorđe. 

Inače, osim filma Toma, glumca se pojavio i u u filmu ''ZG80'' i u serijama ''Crno-bijeli svijet'' i ''Andrija i Anđelka''.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije