CHARLENE OD MONAKA

Zovu je najtužnijom princezom, a sada je i otkrila zašto se nikada ne smije

DPA/Pixsell, Reuters/Pixsell
15.01.2020.
u 21:30

Princeza Charlene plakala je na svom vjenčanju i u javnosti se rijetko nasmije, a kaže da je to zato što joj je teško bez prijatelja i obitelji.

Princezu Charlene od Monaka često zovu najtužnijom princezom na svijetu, a taj nadimak je dobila jer je teško pronaći fotografiju na kojoj  se smije.

Dugo se nagađalo kako su brojne priče o aferama njezinog supruga Alberta od Monaka razlog zbog kojeg je Charlene nestao osmijeh s usana, a sada je u razgovoru za jedan južnoafrički časopis princeza sama otkrila zašto joj je teško nasmijati se. Kaže kako joj je zadnja godina bila jedna od težih u životu jer je izgubila dvije bliske prijateljice i njezin otac se suočio s ozbiljnim zdravstvenim problemima. 

- Ljudi žure sa zaključcima i stvaraju vlastite priče o tome zašto se ne smijem dovoljno na fotografijama. Nekada mi je zbilja teško nasmijati se,  a pogotovo u zadnje vrijeme. Prošla godina me dotukla i bila je jako bolna. Imam privilegiju da živim lijep život, ali nedostaju mi prijatelji i obitelj i često sam tužna jer im ne mogu biti blizu kad im je o potrebno - izjavila je Charlene.

 

 

Ona je princeza od Monaka postala 2011. godine kada se udala za  princa Alberta. Nedugo prije vjenčanja navodno je pokušala pobjeći iz Monaka jer je saznala za izvanbračno dijete svog supruga i u zadnji čas su je spriječili da ode iz zemlje.

Par se vjenčao, a Charlene na vjenčanju nije mogla sakriti suze i mnogi su protumačili kako to nisu bile suze radosnice već njezin izraz tuge. Par je 2014. godine dobio blizance Gabriellu i Jacquesa. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije