Leonardo DiCaprio

Životne filozofije ovog hollywoodskog ljepotana šokirat će vas, a kaže i da ne zna kako je njegova majka preživjela s njime

18.01.2021.
u 08:00

Jedna od najvećih hollywoodskih zvijezda današnjice svakako je glumac Leonardo DiCaprio, piše Ordinacija.hr. 

U svojih 46 godina nanizao je ovaj plavokosi i plavooki glumac zaista impresivnih uloga i zaista je šteta, a i nepravda, da na svojoj polici nema više Oscara. No osim glumačkim bravurama, ova zvijezda plijeni pozornost i svojim načinom života. Naime, za razliku od većine svojih kolega, Leo ne pokušava, štoviše, čak se i ne trudi, prkositi godinama. Ne vodi, u Hollywoodu jako popularan, zdrav način života. Ne jede zdravo, ne izbjegava alkohol, teško odolijeva zovu najfinijih kubanskih cigara. Ne čudi zato da je nedavno, dok je uživao na odmoru s obitelji i prijateljima u tropskom raju, stigao do naslovnih strana tabloida koji su imali samo jedno za poručiti: “Propao je!”

 

Ništa ljudsko nije mu strano

Na takav zaključak navele su ih paparazzo fotografije koje prikazuju glumca u opuštenom izdanju, s trbuščićem i, neosporno, pokojim kilogramom viška. Doduše, nitko nije komentirao kako na svim fotografijama ne skida osmijeh s lica, što je siguran znak zadovoljstva, jer ovaj glumac poznat je po tome da medije izbjegava u širokom luku, a intervjue daje – na kapaljku. U jednom takvom, koji je dao nakon što je svjetlo dana ugledao Tarantinov “Once Upon A Time In Hollywood”, Leonardo je otkrio kako bi volio da je živio u zlatno vrijeme Hollywooda, kad se glumcima nije gledalo u tanjur i na to koliko sati provode u teretani.

Znate, ja sam tip koji ne voli vježbati. Ne, lažem! Ja sam tip koji mrzi vježbati. Sam se nikad ne bih natjerao na trening i zato uvijek vježbam s privatnim trenerom i samo zbog uloga. Da se ne bavim ovim poslom, vjerojatno ne bih u životu kročio nogom u teretanu, otkrio je Leo, koji u mladosti nije imao problema s viškom kilograma.

Štoviše, zbog svoje izrazite mršavosti dobivao je u početku uloge narkomana, sjetite se samo “Dnevnika košarkaša”. Kako je rasla njegova karijera, a “Titanic” je tu odigrao ključnu ulogu, tako je rastao i Leov trbuh.

"Veliki sam hedonist, volim se počastiti ukusnom hranom i finom kapljicom. Ne skrivam to, uostalom, vidi se", svojedobno je rekao Leo, koji je s godinama postao sve izbirljiviji.

Ne što se tiče delicija na tanjuru, nego što se tiče suradnji na filmskom platnu. Dva redatelja ipak nikad nije odbio - Tarantina i Camerona. No takvo ponašanje dovelo ga je na glas teškog za suradnju. Izbirljiv, zahtjevan, kompliciran samo su neki od pridjeva kojima ga opisuju suradnici (op. a. ovo je uljepšana verzija), a i bivše djevojke, mahom plavokose manekenke, koje je većinu svog života skrivao od javnosti kao zmija noge, uglavnom tim epitetima opisuju glumca.

I dalje imam višak energije

U intervjuu za britansko izdanje magazina Elle sasvim je iskreno priznao:

Film je moj život i, kad snimam, ne stižem skoro pa ništa drugo! Sedma umjetnost dominira mojim životom i tako je već odavno, ali istina je da sam oduvijek htio biti glumac: To je bio moj san i film ne doživljavam kao posao, već kao dio sebe, objasnio je DiCaprio.

Osvrnuo se i na opasku novinarke koja je zaključila da je postao nekako smireniji, ozbiljniji...

"Ja sam prilično energičan muškarac. I možda se činim ozbiljnijim i mirnijim nego kada sam bio mlađi, ali nisam smireniji... Svakako da nemam energiju i elan koji sam imao kada sam bio u dvadesetima. Uf, tada je bilo teško biti u mom društvu. Ne znam kako je moja majka preživjela sa mnom. Bio sam izrazito neposlušan, drzak, nije me držalo mjesto i stalno sam se nečim bavio. Ako gledate iz te perspektive, onda da, smireniji sam, ali i dalje imam višak energije", poručila je trenutačno jedna od najsjajnijih zvijezda hollywoodskog neba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije