USPJELA JE!

Žiri X Factora rasplakala je svojim glasom ali i životnom pričom

05.09.2017.
u 17:15

Nakon što je Shanaya Atkinson-Jones otpjevala pjesmu "Say something" Nicole Scherzinger nije skrivala suze, a SImon Cowell čvrsto ju je zagrlio

Shanaya Atkinson-Jones, 19-godišnja natjecateljica X Factora svojom izvedbom pjesme "Say something" žiri ovog britanskog glazbenog showa dovela je do suza.

Čak je i uvijek strogi Simon Cowell za Shanayjinu interpretaciju pjesme rekao da je nešto predivno i zagrlio ju je, što nije tipično za njega, a  Nicole Scherzinger nije mogla sakriti suze.

No, nije žiri rasplakao samo Shanayin vokal, do suza ih je dovela i njena životna priča.

- Ja sam posvojena i sve što sam u životu ostvarila dugujem svojim roditeljima koji su me usvojili. Nisam uvijek bila sretna i iza mene su teške životne situacije, ali sad je sve došlo na svoje mjesto - rekla je Shanaya žiriju, a njene riječi je u backstageu potvrdila i njena mama.

- Shanayu smo usvojili kad je imala tri godine i do tada je živjela u uvjetima koji su daleko od savršenstva i na početku je bilo jako teško - rekla je. Žiri je na kraju Shanayjine audicije pozvao i njene roditelje da joj se pridruže na pozornici.  


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije