Adam Levine

Želi 17-ero djece: Adam Levine dobio drugu curicu Geo Grace

Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
18.02.2018.
u 16:49

Frontman benda Maroon 5, Adam Levine (38) i Viktorijina anđelica, Behati Prinsloo (28) dobili su drugo dijete u petak. Par koji je u braku od 2014. već ima kćer Dusty Rose (1). Drugoj djevojčici su također odlučili dati, kako kažu, neobično ime, a nazvali su je Geo Grace. Oboje su se odavno izjasnili kako žele imati veliku obitelj.

- Dvije bebe u dvije godine. Sretna sam što ću napokon moći vidjeti svoje nožne prste od trbuha - našalila se manekenka. Nedavno se pohvalila fotografijom trudničkog trbuha, a glazbenik se našalio kako mu supruga u 'blaženom stanju' jede više nego ikada, piše 24sata.hr. 

- Želim sedamnaestoro djece. Je li to razumno? Zaista jako volim djecu i veseli me kada ih sretnem i na setovima snimanja - rekao je Adam svojedobno.

Kada su dobili prvo dijete, glazbenik je rekao je da će on i Behati odgajati dijete na svoj način, unatoč brojnim savjetima kojima su ih obasuli prijatelj i obitelj. Manekenka je zbog majčinstva zapostavila revije Victoria’s Secreta, a kaže kako joj trenutno ni malo ne nedostaju.

- Četvrtu godišnjicu braka ćemo u lipnju proslaviti u četvero. Obožavam Adama, a kada se u nekoga zaljubiš, a potom i vjenčaš s njim, misliš da nema veće ljubavi od te - rekla je nedavno Behati. 

Par se upoznao 2012. u Južnoj Africi gdje je su bili poslovno, a par godina nakon su tamo proveli i medeni mjesec. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije