ZALJUBIO SE U SURADNICU

Zdravko Čolić otkrio: 'Prvu djevojku imao sam dosta kasno, već sam bio zreo'

Zdravko Čolić
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
15.12.2022.
u 07:26

Dosta kasno sam imao prvu djevojku, prva djevojka mi je bila već sam, ono bio zreo. Krajem tridesetih, prva djevojka mi je bila Jasna iz Lokica, otkrio je Čolić koji se u suprugu Aleksandru fatalno zaljubio

Glazbenik Zdravko Čolić (71) nastupit će 26. i 27. prosinca u zagrebačkoj Areni uz pratnju simfonijskog orkestra, a za InMagazin pričao je o glazbi, ali i privatnom životu. Za razliku od pozornice gdje je zvijezda, doma je, kaže, u drugom ili trećem planu.

- Udovoljavam kćerkama, žena je šef u kući, ali paze me. Očevi koji imaju žensku djecu, oni su uvijek slabiji, majka je tu strogoća, Uvijek, nadglasan, ali cijeni se moje mišljenje što je dobro', kaže Čolić, koji je kćerima prenio poštenje i pristojnost. 

- Nisu zaljubljive prirode jer nisam ni ja bio. Dosta kasno sam imao prvu djevojku, prva djevojka mi je bila već sam, ono bio zreo. Krajem tridesetih, prva djevojka mi je bila Jasna iz Lokica, otkrio je Čolić koji se u suprugu Aleksandru fatalno zaljubio.

- Mi smo se upoznali u Brelima. Onda je to trajalo bome 11 godina. To je nekako išlo sporo i na kraju je bilo biti ili ne biti. Nije lako udati kćerku za estradnog umjetnika za kojeg se svašta pričalo i priča', prisjetio se Zdravko i otkrio što najviše cijeni kod supruge. 

- Odanost, nepokolebljivost, poštenje, ali kad čovjek upozna familiju, kad upoznaš familiju od bilo koga od prijatelja, svoje buduće žene i tu ima neštu, naši stari su govorili kad čovjek upozna dedu, babu, oca onda vidiš bit te familije, rekao je Čolić i dodao što bi kod sebe promijenio.

- Ne može čovjek promijeniti svoju ćud, ne mislim na način trošenja i način življenja ali kod mene je to malo bilo pretjerano i dan danas je, rekao je Čolić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije