TEŠKI TRENUCI

Zbog tragične smrti prekinuto snimanje popularne serije i pokrenuta istraga

19.07.2019.
u 19:00

Jučerašnji dan za postavu DC-jeve serije "Titani" ostat će u gorkom sjećanju. Zbog tragedije zauvijek ih je napustio član postave Warren Appleby.

Na snimanju poznate serije u Torontu "Titani" poginuo je koordinator specijalnih efekata Warren Appleby, prenosi TMZ. Zbog tragedije na setu snimanje serije bit će prekinuto na dva dana. 

Stradali koordinator radio je na brojnim poznatim filmovima poput 'The Shape of Water', 'It', 'Carrie', 'How it ends' i mnogim drugima, a 2016. godine bio je nominiran za nagradu Društva za vizualne efekte za rad na seriji 'The Strain'.

Tragedija se dogodila prilikom uvježbavanja snimanja scene u kojoj se automobil trebao prevrnuti na stranu, a kad se to dogodilo, komad metala koji je bio pričvršćen za automobil otrgnuo se i pogodio Warrena u glavu. Suradnici su odmah priskočili u pomoć. Nažalost, nije mu bilo spasa te je preminuo na putu do bolnice.

O svemu su se oglasili i izvršni producenti serije.

"Svima nam je slomljeno srce zbog gubitka našeg cijenjenog kolege, koordinatora za specijalne efekte Warrena Applebyja, nakon nesreće koja se dogodila u postrojenju za specijalne efekte prilikom priprema i testova za nadolazeće snimanje. Warrena su voljeli svi kolege s kojima je radio tijekom impresivne 25-godišnje televizijske i filmske karijere. Izvršni producenti, kao i svi ostali u 'Titans' obitelji, Warner Bros. Television Group i DC UNIVERSE, žele izraziti najdublju sućut, ljubav i podršku njegovoj obitelji i prijateljima u ovim teškim trenucima", poručili su.

S obzirom na okolnosti tragedije, Ministarstvo rada u Kanadi odlučila je pokrenuti istragu, piše People. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije