Kći poznatog glazbenika:

Zbog roditelja sam postala ovisna o alkoholu i tabletama

sda
09.04.2017.
u 17:15

Kelly Osbourne, kći Ozzyja Osbournea u knjizi "There is NO F*cking Secret: Letters from a Badass Bi*ch" pisala je o odrastanju uz oca rokera i kakve je posljedice na nju ostavilo odrastanje uz oca koji je bio ovisnik o drogama.

Najgora epizoda u njenom životu se odigrala 2002. godine kada joj je mama Sharon saznala da ima rak crijeva. Kelly se tada brinula o bolesnoj mami, a puno briga joj je tada zadao i tata Ozzy, prenosi Vecernji.hr

- Sjećam se da je jednom mami pozlilo i nazvala sam hitnu. Otišla sam u tatinu sobu da mu kažem što se događa, a on je baš u tom trenutku zgrabio šaku tableta koje je popio s votkom. Pio je votku kao da pije vodu - prisjetila se Kelly.

Kada je hitna pomoć stigla u njihov domodvezli su i Sharon i Ozzyja u bolnicu, a Ozzy se već u kolima hitne onesvijestio. 

Kelly kaže kako su je vlastiti roditelji zapravo odveli u zagrljaj ovisnosti o tabletama i alkoholu.

- Morala sam se brinuti za njih, zvati liječnike i donositi odluke o njihovom zdravlju. Bilo mi je teško i najlakši način da prebrodim takve situacije je bio da otvorim bocu alkohola i popijem je par čaša i progutam tablete - rekla je Kelly.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije