KRALJEVSKA TURNEJA

Zbog čega se to Meghan budi u pet ujutro?

Reuters/Pixsell
19.10.2018.
u 13:15

Meghan Markle otvoreno priča o trudnoći i otkriva što radi kako bi se nosila s promjenama tijela koje joj ona donosi

Kraljevski par je tijekom četverodnevne turneje u Australiji posjetio i jednu od najpoznatijih plaža – Bondi Beach. 

Pri boravku je Meghan susrela drugu djevojku koja je također trudna te joj je objasnila kako je njezina beba već sad drži budnom tijekom noći.

- Meghan mi je rekla da je trudnoća poput jet laga. Kaže da se budi u pola pet ujutro i onda radi yogu jer ne može spavati, priča lokalka Charlotte Connell koja je razgovarala s vojvotkinjom.

Meghan propagira yogu godinama, zajedno s majkom Doriom Ragland koja je instruktor tih opuštajućih vježbi u Los Angelesu.

Markle je već pričala za Best Health Magazine kako je s mamom počela vježbati još dok je imala sedam godina.

- U početku sam odbijala, ali mi je majka rekla da će mi želja za vježbanjem doći s vremenom i to se i dogodilo. Na koledžu sam počela redovito vježbati.



Foto: Reuters/Pixsell

 

Dok je još bila glumica, u pauzama snimanja serije „Suits“ u Torontu koristila je svaku priliku da bi otišla na sat yoge. 

Kraljevski par su na Bondi Beachu dočekali osnivači „One Wavea“, lokalne grupe surfera posvećene podizanju svijesti o mentalnom zdravlju. Prisustvovali su „Fluro Friday“ sesiji gdje ljudi svih doba i zanimanja dijele svoja iskustva o mentalnom zdravlju sjedeći i krugu „protiv loše vibre“. Par je uživao na plaži, a princ Harry je pomagao laštiti daske za surfanje. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije