SRPSKA NARKOSTARLETA

Završila u zatvoru zbog švercanja kokaina pa je zatvorenice pretukle

ads
Instagram
04.01.2017.
u 19:00

Srpska starleta pretučena je u zatvoru u Beogradu, prenosi Net.hr

Beogradska starleta Nina Prlja uhićena je zbog švercanja kokaina u Dubaiju, a nedavno je i pretučena u središnjem zatvoru u Beogradu, piše Kurir.

 

Naime, do sukoba između Prlje i drugih zatvorenica došlo je nakon niza svađa koje su prethodile sukobu. Do konačnog okršaja došlo je kada se Nina unijela u lice jednoj zatvorenici, nakon čega su se počele čupati i tući.

 

“Nina se, otkako je od sredine prosinca u Okružnom zatvoru u Beogradu u pritvoru, navodno, prema ostalim ženama ponaša kao da je ona najvažnija i kao da je jedna od glavnih djevojaka. Zbog toga jednu grupu njih užasno živcira tijekom šetnji i obroka kada se susreću”, rekao je izvor.

Tog kobnog dana imala je ‘okršaj’ sa zatvorenicom koja je u zatvoru zbog teške krađe.

“Dok su jele, Nina joj je prišla, unijela joj se u lice i pitala je što ona ima protiv nje, jer je navodno nekoliko dana ogovara po zatvoru. Nina ju je htjela ošamariti, nakon čega je nekoliko djevojaka nasrnulo na nju i počelo je udarati. Odmah su reagirali i stražari te razdvojili djevojke”, otkrio je izvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije