IMA SVE

Zavirite u raskošnu vilu Novaka Đokovića koju je kupio za 10 milijuna eura: Teniski teren, kino dvorana, spa...

09.11.2022.
u 19:28

Đoković je ovu kuću u Marbelli iznajmio po cijeni od 10.000 eura tjedno dok je u ovom popularnom turističkom mjestu boravio dva mjeseca tijekom karantene, a kako se cijela obitelj zaljubila u kuću - tenisač ju je odlučio kupiti

Jedan od najpoznatijih tenisača svijeta, Novak Đoković (35) sa suprugom Jelenom (36) živi u raskošnoj vili u Marbelli, južnoj Španjolskoj, a srpski Blic sada je pokazao unutrašnjost luksuzne kuće koja ima čak tisuću kvadrata te se nalazi na imanju koje se prostire na 3500 kvadrata.  

Ova kuća ima sve: bazen, ogromnu teretanu, teniski teren, devet spavaćih soba, osam kupaonica, igraonicu, impresivan dnevni boravak, prekrasan vrt s pogledom na more. A uz sve to, ima i kino dvoranu, spa, unutarnji bazen, sobu za bilijar i rekreaciju...  

Snimke raskošnih prostorija možete pogledati OVDJE.

Kako prenose španjolski mediji, Đoković je ovu kuću u Marbelli iznajmio po cijeni od 10.000 eura tjedno dok je u ovom popularnom turističkom mjestu boravio dva mjeseca tijekom karantene. Tada je bio s cijelom obitelji, a očito su se svi zaljubili u ovu vilu.  

Zbog toga je tenisač odlučio istu i kupiti i to po cijeni od deset milijuna eura. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije