SITNA INTERVENCIJA

Žanamari objavila fotku u bikiniju, fanovi je optužili da je povećala guzu

Instagram
20.07.2017.
u 16:19

- Loši dani će proći. Držite podignutu glavu - napisala je Žanamari,a pratitelji su je obasuli komplimentima. Jedan ju je čak i usporedio s Venerom. No, bilo je i onih koji su posumnjali da je Žanamari malo "intervenirala" na fotografiji.

Pjevačica Žanamari Perčić s obitelji odmara u rodnoj Makarskoj, no to je ne spriječava da i dalje redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Tako je objavila fotografiju u bikiniju, te napisala da je na plaži u Tučepima. 

- Loši dani će proći. Držite podignutu glavu - napisala je Žanamari, a pratitelji su je obasuli komplimentima. Jedan ju je čak i usporedio s Venerom. No, bilo je i onih koji su posumnjali da je Žanamari malo "intervenirala" na fotografiji. 

- Ti si baš jedna prezgodna žena, ali nažalost na ovoj slici se iz aviona vidi kako ti je guza povećana - napisao je jedan pratitelj. No, Žana mu ja na to odgovorila novom fotografijom sa snimanja spota koji bi uskoro trebao izaći.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije