nakon incidenta

Willu Smithu zabranjen pristup dodjeli Oscara 10 godina

08.04.2022.
u 21:40

Nakon što je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara glumac Will Smith izazvao incident kada se popeo na pozornicu i, nakon neumjesne šale Chrisa Rocka upućene njegovoj ženi, ošamario komičara, Akademija je odlučila zabraniti mu pristup ceremonijama narednih deset godina.

Gotovo dva tjedna nakon što se dogodio još uvijek aktualni incident, Akademija filmske umjetnosti i znanosti odlučila je donijeti odluku u skladu sa svojim kodeksom ponašanja.

Na današnjem sastanku Upravni odbor Akademije razgovarao je o nastaloj situaciji, odlučivši da glumcu u razdoblju od sljedećih 10 godina neće biti dozvoljeno da nazoči bilo kojim događajima ili programima Akademije, prenosi Klix. 

"Odbor je odlučio da narednih 10 godina, počevši od 8. travnja 2022. godine Willu Smithu neće biti dozvoljeno prisustvo na bilo kakvim događajima ili programima Akademije, osobno ili virtualno, uključujući, ali ne ograničavajući se na dodjelu Oscara", rekli su predsjednik Akademije David Rubin i izvršna direktorica Dawn Hudson u priopćenju. 

Iz Akademije su istaknuli kako tijekom televizijskog prijenosa nisu adekvatno zabavili situacijom, zbog čega im je žao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije