EUROVIZIJA 2023.

Voditeljice Eurovozije zabljesnule u šljokičavim haljinama, a pojavila se i Kate Middleton u elegantnoj plavoj haljini

HRT
13.05.2023.
u 21:28

U finalu Pjesme Eurovizije nastupa 26 zemalja, među kojima je i hrvatski predstavnik Let 3 sa svojom pjesmom "Mama ŠČ!"

Voditeljice finala Eurovizije 2023. dvije svjetski poznate Britanke, glumica Hannah Waddingham i pjevačica Alesha Dixon, te ukrajinska pjevačica Julia Sanina zauzele su pozornicu u očaravajućim haljinama sa šljokicama, piše Diva.hr.

Julie je zaslala u dugoj žutoj haljini s detaljem šljokica sa strane i valovima na ovratniku, dok je Alesha zabljesnula u plavoj haljini s velikim prorezom i asimetirčnim gornjim dijelom. Njih dvije u drugom polufinalu, kao i finalnu, daju počast Ukrajini svojim kombinacijama u plavim i žutim bojama. Hannah je odabrala ružičastu šljokičavu haljinu koja odlično ističe njezin struk i vitku figuru.

diva.vecernji.hr

Foto:  HRT screenshot

Princeza od Walesa, Kate Middleton, otvorila je ovogodišnje natjecanje u uvodnoj špici, gdje je zasvirala klavir kao uvod u pjesmu otvorenja Eurovizije. U očaravajućoj dugačkoj plavoj haljini zabljesnula je dok je svirala u Kraljevskoj palači. 

diva.vecernji.hr

Foto:  HRT screenshot

Veliko finale otvorio je nastup prošlogodišnjih pobjednika Eurovizije, Kalush Orchestra s pjesmom Stefania.

diva.vecernji.hr

Foto:  HRT screenshot

U otvorenju Eurovizije nastupilo je i nekoliko poznatih lica iz prošlogodišnjih godina, uključujući ukrajinsu grupu Go_A s pjesmom "Shum" te Verka Serduchka s pjesmom "Dancing Lasha Tumbai".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije