U 57. GODINI

Voditeljica poznate televizijske emisije izgubila bitku s rakom

Profimedia
21.09.2019.
u 14:00

- Suzanne je udahnula svoj posljednji udah ovdje kod kuće, dok sam ja klečao pored nje i milovao ju. Punih 13 godina borila se protiv raka humorom, snagom i optimizmom. Njezina ljubav, avantura, humor i blaženstvo sad živi u našim sjećanjima - napisao je na Faceboku njen partner Jeff Vezain.

Suzanne Whang, voditeljica poznate emisije "House Hunters", koja se u Hrvatskoj emitirala pod nazivom "Potraga za kućom", preminula je u 57. godini, nakon što se punih 13 godina borila s rakom dojke, piše People. Suzanne je bila i glumica i komičarka, koja je nasmijala mnoge.

- Suzanne je udahnula svoj posljednji udah ovdje kod kuće, dok sam ja klečao pored nje i milovao ju. Punih 13 godina borila se protiv raka humorom, snagom i optimizmom. Njezina ljubav, avantura, humor i blaženstvo sad živi u našim sjećanjima - napisao je na Faceboku njen partner Jeff Vezain. 

Verzain je dodao kako zna da bi Suzanne voljela da se slavi njen život, umjesto da je se oplakuje. Kazao je kako bi ljudi trebali i smijati se i plakati. 

- Njen smisao za humor oduševljavao je puno ljude, a neke i šokirao - napisao je Verzain.

 Godine 2006. godine dijagnosticirali su joj bolest, a 2011. godine su joj prognozirali još šest mjeseci života. Voditeljica je tad sve posvetila borbi protiv bolesti i ozdravila. Nakon sedam godina bolest se vratila, a o tome je često pisala na društvenim mrežama. 

Serija 'Potraga za kućom' pratila je parove i obitelji kako bi pronašle dom iz snova, a ove godine jednu epizodu snimali su i u Dubrovniku gdje je obitelj Delić s Floride pokušavala nači svoju kuću iz snova. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije