sjećate li se nje?

Vodila je domaće emisije, a onda je nestala zbog prekida s 24 godine starijim glumcem

04.06.2023.
u 18:46

Voditeljica Marta Žegura (36) zadnjih godina povukla se iz javnosti već duže vrijeme radi kao kostimografkinja u Zagrebačkom kazalištu mladih.  S Danijelom Delaleom vodila je 2006. godine "Red Carpet" na Novoj TV, a nakon toga došle su nove voditeljice i Marta je pronašla posao u kazalištu.

Novi posao donio joj je i susret a potom i ljubav s glumcem Franom Perišinom koji je od nje stariji 24 godine. Njihova ljubavna priča počela je 2012. godine i tada je Frane, koji je igrao jednu od naslovnih uloga u seriji "Larin izbor" rekao kako mu je toliko lijepo da se osjeća kao da je u najljepšem snu iz kojeg se ne želi probuditi. Ona je tada imala 28, a on 52, a ljubav je bila toliko jaka da su se iste godine i zaručili.

Marta je rekla tada kako ne želi davati izjave o svom privatnom životu i povukla se iz javnosti, a nedugo nakon toga ipak nam je potvrdila vijest da ona i Frane čekaju prinovu. Zaruke su pale ubrzo nakon toga i planirali su vjenčanje u kolovozu 2012. godine.

U siječnju 2013. godine dobili su sina i godinu dana nakon njegovog rođenja Frane je otkrio da više nije u vezi s Martom. Njihov odnos dosta se zakomplicirao nakon toga i pale su neke optužbe sa Franine strane koje je Marta kasnije demantirala putem odvjetnika i nakon toga više u javnosti nije progovarala o njihovom odnosu.

Naime, ogorčeni Frane je Martu 2016. godine na svojem profilu na Facebooku optužio da mu 11 mjeseci nije dopustila vidjeti sinčića, zbog toga jer je, navodi, kao dijete bila zamijenjena u rodilištu. U statusu je također iznio iznimno intimne detalje iz njezina života pred cijelom javnosti, a ona je protiv njega podnijela sudsku prijavu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije