šuška se

Vječanje u kolovozu: Lijepa Irina ne želi trudna pred oltar

fvxc
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
05.01.2017.
u 19:45

Za Irinu Shayk (30) i Bradleyja Coopera (41) ova godina biti će prepuna uzbuđenja. Par očekuje svoje prvo dijete, navodno već planiraju i vjenčanje, ali manekenka, koja treba roditi na proljeće, ne želi trudna pred oltar, prenosi 24sata.hr

'Joy' New York Premiere | Autor: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELLfoto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL

Svjetski mediji pišu da će se par vjenčati u kolovozu kako bi lijepa Irina imala dovoljno vremena da se vrati u formu nakon poroda. Osim što su zakazali vjenčanje, manekenka i glumac navodno su već odabrali i ime za svoje dijete. Ako bude dječak, nazvat će ga po Cooperovu pokojnom ocu Charlesu, a ako ipak bude djevojčica, zvat će se Charlie.

Victoria's Secret Fashion Show 2016 - Runway - Paris | Autor: Ian West/Press Association/PIXSELLfoto: Ian West/Press Association/PIXSELL

Podsjetimo, šuškanja o Irininoj trudnoći pojavila su se nakon revije brenda “Victoria’s Secret”, na kojoj je lijepa Ruskinja prošetala u donjem rublju, ali skrivajući trudnički trbuščić, a ubrzo su je u Los Angelesu snimili sa zaručničkim prstenom.

Viktorijina anđelica u vezi je s holivudskim glumcem od svibnja 2015. godine. 

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije