POZIRALA JE SA SINOVIMA

Violeta iz 'Boljeg života' podijelila nikada viđenu fotografiju iz mladosti: 'Uvijek ista'

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
09.12.2021.
u 17:39

Glumica Lidija Vukičević (59) na svojem je Instagram profilu objavila do sada neviđenu fotografiju iz mladosti na kojoj je pozirala sa svojim sinovima, Davidom i Andrejom, a brojni pratitelji komentirali su kako se nije puno promijenila.

Glumica Lidija Vukićević (59)  na svojem je Instagram profilu objavila do sada neviđenu fotografiju iz mladosti na kojoj je pozirala sa svojim sinovima, Davidom i Andrejom, a brojni pratitelji komentirali su kako se nije puno promijenila. 

-Vrijeme ne mjerimo po tome koliko su odrasli, nego u kakve ljude su izrasli. Mama- napisala je Lidija, a ubrzo su se javili brojni pratitelji. "Bogatstvo", "Prelijepi i tada i sada", "Tako i treba", "Za mamu je vrijeme stalo", "Divna majka, svaka čast", "Najvrjednije što imaš", "Uvijek lijepa, nisi se promijenila draga Lidija", "Ne mijenjaš se Lidija", "A ti si ista! Lijepa kao i uvijek", samo su neki od komentara.

Inače, Lidija je sinove dobila s bivšim suprugom Mitrom Mrkelom. Andrej je nogometaš, a David pilot. Lidija o svojim sinovima uvijek ima samo riječi hvale. 

Foto: Instagram

-Ne možete djecu odgajati kada nađu društvo i prve djevojke, već od trenutka kada ih iz rodilišta dovedete kući. Vjerujte mi, govorim to iz iskustva, komunikaciju treba razvijati od djetinjstva- otkrila je Lidija. 

Lidija je najpoznatija po ulozi Violete iz serije "Bolji život", a srpska glumica redovito dijeli fotografije iz privatnog života. Lidija često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu. Iako je već u šestom desetljeću za svoj izgled redovito dobiva brojne komplimente, a početkom ove godine je otvoreno pričala o svom ljubavnom životu i mlađem partneru.

-Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten,  niže od mene - rekla je 58-godišnja Lidija u intervju, a njezin novi dečko 15 je godina mlađi od nje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije