u vezi s tajnovitim muškarcem

Violeta iz Boljeg života ljubi 20 godina mlađeg muškarca, evo koga krije od javnosti

Lidija Vukičević
Foto: Instagram
1/2
15.07.2022.
u 20:33

Lidija Vukičević oduvijek je bila jedna od ljepših glumica na Balkanu, a svojim fantastičnim izgledom i danas puni medijske stupce iako joj 60. godina kuca na vrata.

Međutim, mnogi ne znaju ništa o Lidijinu ljubavnom životu, a glumica je u vezi s tajnovitim muškarcem iz Italije.

Lidijin partner, koji je 20 godina mlađi, živi i radi kao slikar u Italiji, a par uspješno održava vezu na daljinu.

Lidija je jednom prilikom rekla kako joj je partner unio veliku radost u život te da su jako slični.

''Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj duljini. Tko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene'', rekla je glumica, prenosi Dnevnik.hr

''Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu dosaditi, uvijek vam je lijepo, poželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo, kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno, mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste željeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak'', izjasnila se o vezama na daljinu.

''Pošto smo oboje umjetnici, odlično se razumijemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podneblje. Godinama sam živjela u Nizozemskoj i Turskoj i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovdje najljepše. Mogu otputovati, ali se vraćam jer se ovdje najbolje osjećam'', otvorila se glumica.

Lidija je tako otputovala i u Italiju kod svojeg dragog, ali je uz privatni put riješila i poslovne stvari te otkrila da je rješavala poslove vezane uz malo drugačiji oblik posla od onog na koji je navikla.

''Ovo ljeto mi je jedno od najljepših jer trenutno radim vrlo veliki, ozbiljan posao. Ne radi se o glumi, već je vezan za ljepotu. Jedna firma u Italiji i ja napravili smo proizvod koji će biti plasiran na našem tržištu i širom bivše Jugoslavije. Reklamirat ću ga, a u pitanju je proizvod koji sam stvorila s timom vrhunskih talijanskih stručnjaka iz Venecije. U pitanju je visoka kvaliteta, ne bih sebi dozvolila da se poslije skoro 40 godina rada osramotim. Stojim stopostotno iza nečega što ženama može pomoći u njezi i ljepoti'', otkrila je Lidija, a nadodala je i kako će proizvod biti na tržištu krajem srpnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije