GLUMICA

Violeta iz "Boljeg života" (59) pohvalila se promjenom imidža, obožavatelji su oduševljeni: "Nema ljepše"

11.11.2021.
u 16:43

Glumica i u šestom desetljeću oduševljava svojim izgledom pa na društvenim mrežama redovito dijeli atraktivne fotografije na kojima pokazuje svoju utegnutu figuru, a obožavatelji joj redovito pišu brojne komplimente

Glumica Lidija Vukićević (59) koja se proslavila ulogom Violete u kultnoj seriji "Bolji život" i dalje oduševljava svojim izgledom, a sada se na Instagramu pohvalila velikom promjenom imidža. 

Za potrebe snimanja svoje je prepoznatljive kovrče izravnala, a brojne obožavatelje oduševila je promjena pa su joj u komentarima ostavili brojne komplimente. 

"Diva", "Žena koja nikada ne stari", "Wow", "Lijepa i drugačija", "Predobra", "Nema ljepše", "Ljepotica", "Koliko ste lijepi", "Divna", "Savršenstvo", "Kao tinejdžerka", "Kakva transformacija", samo su neki od komentara.


Inače, Lidija i u šestom desetljeću oduševljava svojim izgledom pa na društvenim mrežama redovito dijeli atraktivne fotografije na kojima pokazuje svoju utegnutu figuru, a obožavatelji joj redovito pišu brojne komplimente.

U nedavnom je intervjuu za srpske medije otkrila da uživa u ljubavi s 10 godina mlađim slikarom iz Italije te je otkrila detalje njihove veze na daljinu. 

-Viđamo se povremeno, volim ljubav na daljinu, takve ljubavi vam nikada ne dosade, uvijek je lijepo, zaželite se jedno drugog. Svaki put kada se vidimo kao da je prvi put- rekla je Lidija te otkrila kako o selidbi u Italiju ne razmišlja. 

-Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten, niže od mene - dodala je glumica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije