NIJE SE OBAZIRAO

VIDEO Zdravko Čolić vježbao u parku pa uhvaćen u nezgodnom trenutku

zdravko čolić
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
07.04.2022.
u 21:18

Kamere emisije ''Paparazzo lov'' popularnog pjevača ulovile su u jednom parku u Beogradu dok je vježbao, a uhvatili su ga u nezgodnom trenutku.

Jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača Zdravko Čolić oduvijek je slovio kao veliki zavodnik i miljenik žena, a iako će uskoro proslaviti 71. rođendan trudi se ostati u dobroj formi. 

Kamere emisije ''Paparazzo lov'' popularnog pjevača ulovile su u jednom parku u Beogradu dok je vježbao, a uhvatili su ga u nezgodnom trenutku. 

Nakon što je odradio trening Čolić je popravljao odjeću te je spustio hlače i pokazao donje rublje. Ovaj trenutak zabilježile su kamere, no pjevač se nije previše obazirao na poglede te je nastavio s treningom. 

Video možete pogledati OVDJE

Inače, pjevač koji je na sceni već nekoliko desetljeća svoj privatni život uspijeva držati dalje od očiju javnosti. Čolić živi sa suprugom Aleksandrom i kćerkama Unom i Larom u elitnom, ali i mirnom dijelu Beograda, unutar luksuzne vile. 

Iako pjevač voli privatnost, njegova starija kći u posljednje vrijeme često privlači pažnju. Una je vrlo popularna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje trenutke iz privatnog života.  

Na Instagramu je prati više od 35 tisuća ljudi, a ta brojka stalno se povećava. Često se hvali i putovanjima tijekom kojih odsjeda samo u najboljim hotelima, a ljubiteljica je i skupocjenih krpica. 

Inače, Una je završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku nakon čega je upisala fakultet, a dok nije položila vozački ispit, otac joj je plaćao privatnog vozača. Pjevač je Unu i mlađu kći Laru dobio u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. godine.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije