MANTROM DO POBJEDE

VIDEO Mrle nam se javio prije večerašnjeg nastupa i poslao poruku svim navijačima

Sanjin Strukic/PIXSEL
09.05.2023.
u 19:57

- Želio bih poručiti svima da od sad pa do kraja emisije emisije ponavljaju ŠČ jer jedino takvom koncentracijom energije možemo pobijediti. Bit će jako teško, to vas upozoravam, zato krenite mantrati. AKo ne mantrate, nema pobjede. Zato krenimo sad zajedno: "ŠČ! ŠČ! ŠČ! ŠČ! - poručio nam je Mrle

Grupa Let 3 nastupit će večeras u prvom polufinalu ovogodišnje Eurovizije s pjesmom "Mama ŠČ!", a iz Liverpoola nam se javio dobro raspoloženi Damir Martinović Mrle s posljednjim impresijama prije natjecanja.

- Želio bih poručiti svima da od sad pa do kraja emisije emisije ponavljaju ŠČ jer jedino takvom koncentracijom energije možemo pobijediti. Bit će jako teško, to vas upozoravam, zato krenite mantrati. Ako ne mantrate, nema pobjede. Zato krenimo sad zajedno: "ŠČ! ŠČ! ŠČ! ŠČ! - poručio nam je Mrle. 

U prvoj večeri polufinala mogu glasati gledatelji iz zemalja koje se natječu te večeri, uz tri zemlje koje automatski idu u finale, Francusku, Njemačku i Italiju. Gledatelji iz zemalja koje se natječu u drugoj polufinalnoj večeri mogu druge večeri glasati uz gledatelje iz Španjolske, Ukrajine i Ujedinjenog Kraljevstva, odnosno druge tri zemlje koje imaju direktan prolaz u finale.

Gledatelji u zemljama sudionicama Eurosonga mogu glasati telefonom ili SMS-om. Također se može glasati preko službene aplikacije Eurovision Song Contesta (ESC) ili web stranice www.esc.vote. Ako niste u Hrvatskoj, a želite glasati za Let 3 objavljeni su i brojevi na koje možete glasati za njih.

 

Foto: Promo

 

Mnoge od obožavatelja rastužuje činjenica da se na pozornici neće pojaviti sa svojim prepoznatljivim traktorom, što su otkrili nakon druge probe na eurovizijskoj pozornici u razgovoru s ukrajinskim voditeljem Timurom Mirošničenkom.

– Traktor je pretežak za pozornicu. Jako smo tužni zbog toga – rekli su tada, ali Prlja zato ne gubi nadu u najbolji mogući ishod. – Sigurni smo da prolazimo u finale Eurosonga. To je zapečaćeno. Imamo vatromet, imamo šminku i dobre kostime – rekao je.

Najavili su zato da gledatelji  mogu očekivati "čisti Let 3".

– To znači dinamičan nastup pun energije. Imamo sjajnu koreografiju, kostime, make-up, pirotehniku i čovjeka na raketi. Bit će to trominutna eksplozija emocija – rekao je Prlja. Pjesma "Mama ŠČ" puna je raznih značenja. Ljudima koji ne razumiju hrvatski teško ih je shvatiti pa su još jednom pojasnili o čemu se radi u pjesmi.

– Poruka je ljubavna. To je pametna i antiratna pjesma. Mi smo protiv svega lošeg na planetu. Kada smo je pravili, napravili smo je poput rock-opere koja ima uvod i ostale dijelove opere. Želimo prenijeti poruku da smo uvijek ovdje da vas štitimo ljubavlju. Borimo se protiv gluposti i želimo napraviti svijet boljim mjestom za sve – rekao je Prlja i kazao kako su svi uzbuđeni jer su u Liverpoolu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije