U svojoj autobiografiji

Victoria Beckham priznala: 'David i ja smo skrivali vezu'

Freeman/Press Association/PIXSELL
28.11.2018.
u 20:48

Victoria (44) i David Beckham (43) upoznali su se 1997., nakon što su Spice Girls nastupile na utakmici Manchester Uniteda, i to na Davidov zahtjev. U svojoj autobiografiji 'Learning to Fly' iz 2001. godine, Victoria je otkrila kako su izgledali počeci njezine veze s jednim od najzgodnijih nogometaša svijeta.

Kako donosi Daily Mail, Victoria i David zaljubili su se na prvi pogled, a svoju su vezu morali skrivati. Između ostaloga, Victoria je u ono vrijeme još bila u vezi sa Stuartom Biltonom. 

U svojoj autobiografiji, Victoria je priznala da je mjesecima bila u vezi s Davidom, a to nisu znali njezini prijatelji, roditelji, pa ni menadžer 'Spajsica' Simon Fuller.

- Simon je htio da se David i ja zajedno ne pojavljujemo u javnosti ili barem što je to manje moguće. S druge strane, bio je veliki obožavatelj Manchester Uniteda zbog čega je želio imati veliku ulogu u našoj vezi - napisala je u autobiografiji. 

Ono zbog čega se Victoria osjećala vrlo neugodno je bila činjenica da je Simon želio znati i kad će zaljubljeni par prvi put zajedno spavati. 

- Nekoliko tjedana nakon što smo se David i ja upoznali, Simon mi je predložio da otputujemo zajedno na nekoliko dana. Rekao je da zna odličan hotel u Italiji gdje bismo mogli 'konzumirati' našu vezu po prvi put. Usput mi je rekao da ne moram brinuti te da će se sve dogoditi u potpunoj tajnosti - priznala je Posh. 

- Doslovno je želio odrediti kad ćemo i gdje David i ja prvi put spavati zajedno. Mislio je da ću mu vjerojatno biti zahvalna na tome. ali prvi seks definitivno nije bio nešto što želim da mi se određuje - napisala je Victoria. 

Kako bi izbjegli javnost i što duže skrivali svoju vezu, David i Victoria tjednima su se nalazili na parkiralištima. Prije koncerta u Manchesteru, Victoria se iskrala iz hotela gdje su se nalazile ostale članice benda i otišla s Davidom. Iako joj je Simon izričito rekao da ne smije napuštati hotel, vratila se tek ujutro. 

Javnost je ubrzo ipak saznala za njihovu vezu, a šest mjeseci kasnije David je zaprosio Posh velikim Tiffany dijamantnim prstenom. Par se vjenčao 1999., a sljedeće godine proslavit će 20 godina braka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije