POSTOJI NADA?

Veliki zaokret: Brad i Angelina zajedno u Londonu s djecom

01.07.2017.
u 11:53

Kada je saznao da će Angelina s djecom biti u Londonu u isto vrijeme kad i on Brad ju je preklinjao da mu dopusti da vidi djecu i ona mu je želju uslišala.

Bradu Pittu konačno se ostvarila želja. Glumac se napokon susreo sa svoje šestero djece koja su bila u Londonu u isto vrijeme kad i on. 

Susret je bio kratak, doznaje Hollywood life, ali neizmjerno je razveselio Brada Pitta. Kada je saznao da će Angelina Jolie biti u Londonu s njihovom djecom u isto vrijeme kad on, preklinjao je bivšu suprugu da mu omogući susret s djecom. Angelina je uslišala njegovu želju i mogućnost da vidi djecu napunila ga je pozitivnom energijom, kaže blizak izvor. - Brad je koristio odmor u Europi kako bi doveo u red svoj život  nakon razvoda, a susret s djecom mu je zbilja pomogao. Sada se vratio doma i ima sasvim novi pogled na svoju budućnost, karijeru i život. - kaže blizak Bradov prijatelj. Par je očito shvatio kako mora zaboraviti na nesuglasice i djecu staviti na prvo mjesto. Angelina sve više popušta i dopušta Bradu da djecu vidi češće. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije