JEDNA JE MAJKA

Velika prekretnica u životu slavne glumice: 'Trudim se ne plakati'

Foto: DPA/Pixsell
22.08.2019.
u 19:22

Angelina Jolie ovih dana proživjela je rastanak od najstarijeg sina Maddoxa.

Došlo je vrijeme da se iz roditeljskog gnijezda krene! Takva situacija slavnu glumicu Angelinu Jolie ostavilo je u emocionalnom rasulu. Naime, rastajući se od sina Maddoxa koji odlazi na fakultet u Južnu Koreju, glumica nije mogla suzdržati suze. 

18-godišnjak se zaputio na Svečilište Yonsei, a njegov dolazak tamo zabilježen je na snimci koja se počela širiti društvenim medijima. Angelini je teško pao rastanak, a na pitanje jednog studenta koliko namjerava ostati u Južnoj Koreji Jolie je odgovorila kako je "danas dan kad će ga ostaviti" .

- Trudim se ne zaplakati - progovorila je kroz suze koje su se skupljale u njezinim očima. Maddox je rođen u Kamodži, a tek je 2006. godine uzeo prezime Jolie Pitt i to na zahtjev Brada i Angeline nakon što su svijetu objavili da će dobiti svoje prvo biološko dijete. Brad je odlučio posvojiti Maddoxa i Zaharu, dvoje siročadi koje je glumica posvojila prije nego što je upoznala glumca. Maddox je bio prvo dijete kojeg je Angelina posvojila, a upoznala ga je 2002. godine na snimanju Tomb Raidera kad mu je bilo samo sedam mjeseci. 

Podsjetimo, u lipnju brakorazvodna parnica Angelina Jolie i Brada Pitta još uvijek nije bila okončana, a glumcu je prekipjelo i svojoj uskoro bivšoj supruzi postavio je ultimatum. 

Rekao je da mora potpisati papire o razvodu ili će se suočiti s novčanim kaznama. Glumcu je dosta odugovlačenja i nakon tri godine, koliko je prošlo od predavanja papira za razvod, želi zatvoriti to poglavlje, a Angelina stalno oteže i ima nove zahtjeve.  Od svojih odvjetnika Brad Pitt je zatražio da zamoli sud da odredi datum do kojeg Angelina mora potpisati razvod i ako to ne učini da joj odrede veliku novčanu kaznu. U travnju je objavljeno kako je sudac John Ouderkik produžio rok za potpisivanje razvoda do kraja 2019. godine.

– Tijekom cijelog procesa Brad je bio iznimno strpljiv i smiren iako je u više navrata njegovo strpljenje bilo na rubu izdržljivosti. Sada mu je dosta i iako je smirena osoba ovo je sve skupa prevršilo mjeru i odlučio je stati na kraj tome i dovesti taj razvod kraju – izjavio je njegov blizak prijatelj za The Sun. 

Dodao je kako je 55-godišnjem glumcu dosta Angeline i njenih zahtjeva zbog kojih se ovaj cijeli proces nepotrebno odužio.  - Ima dojam da je za Angelinu ovo postala igra – kaže prijatelj.

Dodaje kako Angelina želi da opet budu obitelj i možda se potajno nada da će joj se Brad vratiti i zato je toliko komplicirala oko svakog detalja razvoda. Jedino oko čega su se, nakon dugo pregovaranja, uspjeli dogovoriti je da imaju zajedničko skrbništvo nad njihovo šestero djece.  

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije