ovakvog ga još nismo vidjeli

Vedran Ćorluka snimljen u javnosti prvi put nakon mjesec dana, mnoge je iznenadio njegov novi imidž!

10.11.2021.
u 08:11

Vedran Ćorluka snimljen je u Zagrebu na okupljanju Hrvatske nogometne reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo protiv Malte i Rusije.

Otkako je nestao s Instagrama, našeg umirovljenog nogometaša Vedrana Ćorluku više ne viđamo tako često kao prije, a sada je snimljen u javnosti prvi put nakon mjesec dana.

Fotografi su ga ulovili pred hotelom u kojem se okupila Hrvatska nogometna reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo protiv Malte i Rusije.

S dužom bradom i kosom nego što smo ga inače navikli viđati, mnoge je iznenadio novim imidžem, a svi su mu gledali i u lijevu ruku s koje se ovaj put sjajio vjenčani prsten.

Naime, prije nešto više od mjesec dana su se u domaćim medijima pojavile priče o nevoljama u braku između Vedrana i supruge Franke Batelić, i to jer je on navodno viđen bez vjenčanog prstena tijekom jednog večernjeg izlaska.

Malo nakon toga fotografi su ga snimili u Zagrebu s prstenom na ruci, a Franka je nedavno objavila i jedan njihov zajednički video kojim je potvrdila da im u braku cvjetaju ruže.

Podsjetimo, pjevačica i bivši nogometaš vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale.

Među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje su osvojili srebrnu medalju.

U siječnju prošle godine kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigao sinčić Viktor, a par otada ne krije sreću koju su pronašli u roditeljskim ulogama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije