Od 20.15 na BHRT-u

Večeras premijerno izvođenje pjesme predstavnice BiH na Eurosongu

Dalal i Deen
18.02.2016.
u 14:39

Dalal i Deen se slažu oko toga da će najveće iznenađenje biti sama pjesma, u kojoj ima i klasike, i rapa, i etno zvuka

Večeras od 20.15, u programima BHRT-a, BH Eurosong show 2016. Uživo iz sarajevske Vijećnice, Dalal & Deen feat, Ana Rucner & Jala, premijerno će izvesti pjesmu predstavnicu Bosne i Hercegovine na Eurosongu 2016. 

Kada je i kako počelo natjecanje za Pjesmu Eurovizije, tko su bili predstavnici Bosne i Hercegovine na ovom prestižnom natjecanju. Priča o našim ovogodišnjim predstavnicima, školskim danima i prijateljstvu koje ih je dovelo da zajedničkog nastupa na Eurosongu. Podršku ekipi će dati i Maya Sar, Nina Badrić, Marija Šerifović, pobjednica Eurosonga 2007. godine, i gosti iznenađenja!

Dalal i Deen se slažu oko toga da će najveće iznenađenje biti sama pjesma, u kojoj ima i klasike, i rapa, i etno zvuka. 

„Imamo odličan tim, vjerujemo jedni drugima i savršeno funkcioniramo“, rekla je Dala Midhat Talakić. Fuad Backović Deen je pred premijeru rekao: „Pjesma je spoj različitosti u savršenu cjelinu. Eurosong je veliki izazov, a na nama je da to iznesemo na pravi način“. 

Almir Ajanović, autor pjesme, je siguran da će svako u njoj pronaći nešto za sebe, bilo u glazbi, bilo u tekstu koji nosi poruku ljubavi i zajedništva.

Koncept BH Eurosong show programa postavio je redatelj Haris Pašović, koji je osmislio i scenski nastup naših izvođača. Direktor fotografije je Hakija Hadžalić, a redatelj tv prijenosa Vedad Hodžić, koji je rekao: „Usprkos situaciju u kojoj se nalazimo, i najskromnijim tehničkim resursima kojim raspolažemo, zahvaljujući znanju i iskustvu svih zaposlenika BHRT-a, gledatelji će večeras imati potpuni audio-vizualni ugođaj.“ 

Premijera pjesme predstavnice BiH na Eurosongu će se moći pratiti i na web portalu www.bhrt.ba kao i na oficijelnoj stranici natjecanja za pjesmu Eurovizije www.eurovision.tv., priopćeno je s BHT 1. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije