Peto izdanje širokobriješkog Street Food Festa održat će se od 26. do 28. srpnja

Uz mirise gastronomskih delicija nastupit će Psihomodo pop, Zoster i Grše!

15.03.2024.
u 11:44

Organizatori Street Food Festa objavili su da će se peto izdanje ovog širokobriješkog festivala gastronomije održati od 26. do 26. srpnja na prostoru Festivalskog trga parka Sajmište. Na Street Food Festu 2024. predstavit će se brojni majstori kuhinje iz BiH i susjedstva, a u glazbenom dijelu programa nastupit će trenutno najpopularniji hrvatski reper Grše, legendarni hrvatski rock bend Psihomodo pop na čelu s popularnim Davorom Gobcem i hercegovački bend Zoster, koji je izrastao u jedan od najpopularnijih rock sastava u širem okruženju. Organizatori poručuju:

- Kao i svake godine, posjetiteljima obećavamo raznoliku ponudu raznih jela, koja će zadovoljiti sve sladokusce, od ljubitelja klasičnog street fooda do avanturista u potrazi za novim okusima. Očekujte maštovite street food delicije, vrhunske koktele i najbolje pivo u opuštenoj atmosferi Parka Sajmište!  Planirajte svoje ljetne godišnje odmore i zabilježite ove datume u kalendar kako bi skupa s nama proveli tri dana najbolje zabave na Street Food Festu u Širokom Brijegu!

Kao i prethodnih godina i u okviru Street Food Festa 2024. bit će upriličen zanimljiv popratni program. Ovaj festival suvremenog načina spravljanja gastronomskih delicija privlači i znana imena gastronomije. Na prvom izdanju ovog SFF-a specijalni gost bio je Veljko Barbieri, a prošle godine Stevo Karapandža. Ovaj festival gastronomije i glazbe upotpunjuje ljetnu kulturnu i zabavnu scenu u Širokom Brijegu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije