4D ultrazvuk

Ushićena Maja Šuput: Kad prvi put ovako vidiš bebu, osjećaj je neopisiv

13.10.2020.
u 21:40

Trudna Maja Šuput svoje je pratitelje oduševila snimkom svog ultrazvuka starog mjesec dana. Pjevačica je tada bila na 4D ultrazvuku i prvi put vidjela svoju bebu, a reakcija je bila nevjerojatna.

"Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu. Kad prvi puta vidiš ovako bebu, osjećaj je neopisiv. Beba udobno sjedi, nismo vidjeli spol. Ovo je bio 12. tjedan... Šta mislite jel cura ili dečko", pitala je Maja, a brojni fanovi počeli su nagađati oko spola bebe.


Snimku je na Instagramu u manje od sat vremena lajkalo više od 17 tisuća ljudi.

Podsjetimo, Maja je prije nekoliko dana izazvala opće ludilo objavivši da je trudna.

"Bilo mi je nenormalno teško čuvati tajnu jer se družim s jako puno ljudi. Prekjučer, kad sam konačno objavila vijest, pao mi je kamen sa srca. Imala sam posljednjih mjeseci nekoliko nastupa, moji u bendu su blijedo gledali zašto pijem vodu, ne želim ni nazdraviti i ne skačem po pozornici, nego se krećem kao normalna pjevačica. Svašta sam im izlagala. Rekla sam im da me ukliještila kičma i da pijem kortikosteroide pa da zato ne skačem i ne pijem alkohol", ispričala je za portal Index.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omiljen look mog muža, kaze da sam mu tu top pa evo... 👸

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije