Paparazzi fotografirali

Ups! Jennifer Lopez otkrila više nego što je htjela

Foto: Profimedia
1/2
03.09.2019.
u 17:37

S kosom svezanom u punđu koračala je niz stepenice kad je u jednom trenutku jače puhnuo vjetar i pomjerio joj suknju. Paparazzi su u tom trenutku fotografirali slavnu pjevačicu pa su pažnju ukrale bijele gaćice

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (50) je sa zaručnikom, igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (44) došla na rođendan svjetske košarkaške zvijezde Magic Johnsona (60). Umirovljeni košarkaš slavlje je pripremio u Saint Tropezu, u hotelu Nikki Beach. 

J.Lo se ponovno odjenula izazovno. Na sebi je imala kratku, bijelu majicu koja joj je prekrila grudi, ali istaknula zavidne trbušnjake. Uz to je iskombinirala dugu, lepršavu plavu suknju s bijelim točkicama. S kosom svezanom u punđu koračala je niz stepenice kad je u jednom trenutku jače puhnuo vjetar i pomjerio joj suknju, prenosi 24sata.hr. 

Foto: Profimedia

Paparazzi su točno u tom trenutku fotografirali slavnu pjevačicu pa su usmjesto zanosne linije, pažnju ukrale njezine bijele gaćice. 

Njezin partner Alex odlučio se za ležerniju kombinaciju, bijelu majicu i bijele hlače koje je iskombinirao uz tenisice. Na party legendarnog košarkaša stigao je i Samuel L. Jackson (70). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije